Cozy and inviting modern rear extension with exposed timber beams, roof light, and expansive windows offering views of garden planting.
Dining area overlooking the garden
Dulwich rear extension featuring large windows opening to garden, illuminated at night
View from garden
Retro midcentury-designed vinyl storage shelf with a warm orange accent in a London home

This house in East Dulwich is a so-called half house, sharing its entrance with the adjacent property, but otherwise being an independent terrace. The challenge was to create a space that feels generous and connects well with the tight spaces inside. The bathroom was moved from the lean-to at the rear to the first floor to unlock the rear of the house and create an open-plan kitchen-diner. Upstairs, two bedrooms were retained in a compact layout with sliding pocket doors.

The kitchen opens out to a newly landscaped garden, continuing the quarry tiles of the kitchen to the outside.

Bright roof light illuminates clean, modern, minimal white kitchen with tiled floor.
Concrete worktop with bespoke shelving above
Light-filled modern Dulwich home featuring timber accents and cleverly designed storage solutions
Curved stair enclosure
Contemporary bathroom with warm orange tiles and expansive mirrors in a Dulwich home
WC
Modern London home featuring warm orange ambient lighting along the staircase
Stair leading up to first floor